Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme na rok na klid nárok - hurá!

4. 1. 2014

Tak snad už je to pro tentokrát až do příštích Vánoc všechno za námi. Dojmy z letošních svátků? Tak nějak jako každý rok.

Krásná Rybovka.

Ema na Štědrý den od časného rána nedočkavá, následně na několika místech Ježíškem bohatě obdarovaná. Ještě včera ve městě paní prodavačce v Pet shopu, kam chodíme obdivovat papouška Barunku (k mání za 34 tisíc Kč), ochotně povyprávěla, že má doma stromeček, dostala dárečky a ty rozbalovala :-). 

Mě osobně v souvislosti s Emou nejvíc okouzlil drobný zážitek. Mrně bylo na jedné z návštěv u tety, kde mají jorkšírka Andyho. A i tam Emča zhusta nasávala všechno, co se kolem šustlo. Druhý den zavítala ke mně, jako obyčejně pohledem zkontrolovala obě psí holky a pak... Jemně poplácala Dášenku po hřbetě a k mému úžasu pravila:"Hodný kluk!" :-D

28. prosince jsem si dopřála opožděný vánoční dárek - návštěvu Divadla na Vinohradech. Vyzdobená Praha, majestátní sv. Ludmila naproti divadlu, fajn představení a po něm pak dva kroky ode mě úžasný Viktor Preiss, tak tomu říkám Vánoce :-). 

P.S. Třeba si někdy v budoucnu splním dávné přání, totiž nechat předvánoční šílenství šílenstvím, někam odjet - nebo aspoň odejít - a jen se tak v klidu a pohodě spokojeně DÍVAT na advent i celé svátky. ;-)